Lets go hordozható cumisüveg melegítő

A Tommee Tippee Lets go cumisüvegmelegítő egy praktikus, útközben is használható eszköz, amely víz nélkül melegíti fel az ételt a tökéletes hőmérsékletre. Úgy tervezték, hogy az útközbeni etetés (strandon, parkban vagy étteremben) gyerekjáték legyen, a könnyű, szivárgásmentes és kompakt készülék gond nélkül elfér a hátizsákban, a kézitáskában vagy a pelenkázótáskában.

Kíméletes és hatékony melegítés. A lassú melegítési technológiának köszönhetően nem lesznek forró pontok a folyadékban, biztosítja, hogy egyenletesen melegedjen, miközben megmaradnak az alapvető tápanyagok a tejben és tápszerben.

A Lets go cumisüvegmelegítőnek köszönhetően 150 ml tápszer vagy anyatej mindössze 10 perc alatt melegszik testhőmérsékletűre (37°C), és nincs szükség hozzá vízre!

Nincs szükség elemre. Hosszú élettartamú akkumulátora ideális az útközbeni élethez, hiszen egyetlen feltöltéssel akár 7 db 150 ml-es vagy 4 db 260 ml-es cumisüveg felmelegítéséhez elegendő energiát biztosít, és a tápellátás egy praktikus USB Type-C kábellel történik. Mivel a kényelem kulcsfontosságú, ha van egy kisbabád, a készüléket otthon, az autóban, vagy egy kávézóban is feltöltheted.

A készülék három különböző hőmérsékleti beállítással rendelkezik, 37°C-ra, 40°C-ra vagy 45°C-ra tudja melegíteni a cumisüveget.

Kompatibilis és sokoldalú. Minden Tommee Tippee cumisüveggel használható (kivéve az üveg cumisüvegeinket). Sőt, két további adaptert is mellékeltünk, így más cumisüveg márkákkal is használható.

Egyszerű és gyors. Csak fogd az előkészített cumisüveget, fordítsd fejjel lefelé a melegítőt, és csavard rá az adaptert és a cumisüveget. Ezután kapcsold be a készüléket két másodpercig nyomva tartva a bekapcsológombot. Majd ismét megnyomva, a kívánt hőmérsékletet lehet kiválasztani, amely a digitális kijelzőn megjelenik. A melegítő elkezd melegíteni, és egy sípolással jelzi, hogy a tej elérte a kívánt hőmérsékletet. A készülék kikapcsolásához csak nyomd meg újra a bekapcsológombot két másodpercig, majd tedd rá a tetejét a fűtőlap védelme érdekében.

Termék jellemzők:

  • Víz használata nélkül, mindössze 10 perc alatt melegít fel 150 ml anyatejet vagy tápszert testhőmérsékletűre (37°C).
  • Tökéletes az útközbeni etetéshez: könnyű és kompakt, kényelmesen elfér a hátizsákban vagy pelenkázótáskában
  • Kíméletes melegítés: a lassú melegítési technológia következtében nincsenek forró pontok
  • Egyenletesen melegít, miközben megőrzi az anyatejben vagy tápszerben lévő alapvető tápanyagokat
  • 3 hőmérséklet beállítás: 37°C / 40°C / 45°C
  • USB-ről tölthető: Type-C kábellel működik
  • Egyetlen feltöltéssel akár hét 150 ml-es vagy négy 260 ml-es palackot is felmelegíthet
  • Az összes Tommee Tippee cumisüveggel (kivéve az üveg cumisüvegeket) használható, plusz a mellékelt adapterek használatával más cumisüvegmárkákkal is kompatibilis
  • Könnyen használható: Csak fordítsd a melegítőt fejjel lefelé, majd csatlakoztasd rá az előkészített cumisüveget. Kapcsold be, és válaszd ki a kívánt hőmérsékletet. A melegítő elkezd melegíteni, ha elkészült, hangjelzést ad.