Dreammaker alvássegítő

Számos baba alvássegítő többféle fény-, szín- és zajbeállítással rendelkezik, amelyek kétségtelenül izgalmasak és stimulálóak, de nem feltétlenül hasznosak, ha alvásról van szó.

A Tommee Tippee Dreammaker egy alváskutatókkal közösen kifejlesztett okos kis eszköz. A tudományosan bizonyított alvássegítő tele van intelligens és innovatív technológiával, amelyet úgy terveztek, hogy az ideális alvási körülményeket szimulálja, ne pedig a babát stimulálja.

Rózsaszín zaj: az anyaméhben a babákat hangok veszik körül, az anya hangja és szívverése, az emésztőrendszer ritmikus mozgása, a légzés és véráramlás óceáni zúgása, valamint a külvilág szűrt hangjai. A rózsaszín zaj ekeket az anyaméhben hallható természetes hangokat utánozza, ezzel segíti a gyorsabb elalvást, illetve a mélyebb és hosszabb alvást, mivel a babát megnyugtató, ismerős és természetesebb háttérzajjal látja el, mint más zajok vagy ha egyáltalán nics más zaj.

Piros fény: más színek hatásaival ellentétben, amelyek elnyomják a melatonin alváshormont, a vörös fény lehetővé teszi annak termelését, segítve ezzel ellazítani az alvásra kész testet. Így egy olyan eszköz, amely vörös fényt tartalmaz, segíthet a babának gyorsabban elaludni, és tovább aludni az éjszaka folyamán, az éjszakai ébredéseket pedig minimalizálni. 3 fényerősségi szint közül választhat, a maximális fényerő 200 lux, tökéletes az éjszakai etetéshez is, hogy a lehető legkisebb legyen a zavaró hatás.

Pulzáló fény: a ritmikusan pulzáló fényhullámok lassú, mély lélegzetvételekre ösztönzik a csöppséget, hogy ellazítsák őt az alvásra felkészülve. Az első, gyorsabb pulzáló beállítás a baba nyugalmi légzésszámát tükrözi, ezzel segítve az elalvását. Amint ő elaludt, a második, lassabb pulzus beállításra váltva, amely a felnőtt nyugalmi légzésszámát utánozza, a szülők szervezetét is segít felkészíteni az alvásra.

Sírásérzékelő: a beépített CrySensor technológia érzékeli, ha a baba felsír az éjszaka folyamán, és automatikusan visszakapcsolja a készüléket, hogy az előzőleg kiválasztott fény- és hangbeállítások lejátszásával megnyugtassa majd visszaaltassa a gyermeket.

Termék jellemzők:

  • Alváskutatókkal közösen kifejlesztett hang- és fényalapú alvássegítő, amely ellazítja a babát, mélyebb alvásra ösztönzi, és meghosszabbítja az alvás időtartamát.
  • Rózsaszín zaj: utánozza az anyaméh természetes hangjait, így elősegíti, hogy a gyermek gyorsabban aludjon el, mélyebben és hosszabb aludjon, mivel megnyugtató, ismerős és természetes háttérzajjal látja el.
  • A nyugtató vörös fény lehetővé teszi a melatonin alváshormon termelődését, és nem zavarja a babát (vagy szüleit), ha elaludt.
  • 3 fényerősségi szint közül lehet választani.
  • Pulzáló világítás: a lágy fény ritmikus lüktetése a csöppség lassú, mély lélegzetvételét utánozza, ami megnyugtatja, és segít neki elaludni.
  • Intelligens CrySensor technológia: a beépített sírásérzékelő automatikusan visszakapcsolja a készüléket, hogy a kiválasztott fény- és hangbeállítások lejátszásával megnyugtassa a gyermeket.
  • USB Type-C kábellel működik.