Elektromos körömreszelő készlet

Tökéletesen sima és biztonságos körmök, az egész család számára.sima és biztonságos körmök, az egész család számára.

Lehet, hogy a babák körmei kicsik, de karcolnak! A Tommee Tippee kézi elektromos körömreszelő gondoskodik arról, hogy lábujj- és kézkörmeiket biztonságosan simára reszeljük, hogy ne tudják megkarcolni magukat.

A csendes motor még akkor is használható, amikor a baba alszik, a biztonság és a pontosság érdekében pedig precíz LED-fénnyel van ellátva.

Nemcsak három speciális és szuperkíméletes reszelőfejjel rendelkezik a baba és gyermek apró körmei számára (ultrafinom, finom és közepes), hanem három extra többcélú fejjel is, amelyeket a felnőttek körmeinek ápolására terveztek (formázás, polírozás, fényesítés).

A reszelő sebessége és az iránya könnyedén, egyetlen gombbal beállítható, ha pedig nincs már használatban, a praktikus utazótokban tartható.

Termék jellemzők:

  • Könnyen, gyorsan és biztonságosan formázhatók a kis láb- és kézkörmök, kíméletes a baba finom és érzékeny körmeihez
  • Baba, gyermek és felnőtt számára: Tartalmaz 3 életkorhoz igazodó reszelőfejet a baba- és kisgyermek köröm növekedésének különböző szakaszaihoz, valamint 3 reszelőfejet a felnőtt körmök formázásához, polírozásához és fényesítéséhez
  • A csendes motorral és lágyan világító, a körmökre irányuló LED-fénnyel akár alvás közben is formázható a baba körme anélkül, hogy felébredne
  • Kétféle sebesség és forgási irány, amely egyetlen gombbal állítható
  • Praktikus tok a szett tárolására és utazáshoz
  • 2 db AA elemmel működik (nem tartozék)