Vevőbarát garancia

1.  Milyen garancia ez egészen pontosan?

A brit Tommee Tippee babatermékek hazai forgalmazójaként nyújtjuk ezt a többletszolgáltatást kizárólag az általunk forgalmazott Tommee Tippee termékek vásárlóinak: megalapozott kifogás esetén a vásárlás helyszínén, a vásárlást igazoló számla vagy blokk ellenében, a vásárlást követő 12 hónapon belül csereterméket biztosítunk.

Könnyen és jó szívvel tudjuk felajánlani ezt a lehetőséget az összes Tommee Tippee termékünkre vonatkozóan, hiszen azok jó minőségűek, így nem kapunk jelentős mennyiségű reklamációt és csereigényt.

Az esetlegesen idő előtt elhasználódott alkatrészek (pl. cumisüveg szelep, mellszívó kar) esetén, amennyiben ezek rendelkezésre állnak, ingyen cserealkatrészt küldünk. Ebben az esetben természetesen nem a teljes terméket cseréljük.

 

2. Tanácsok probléma esetére

Ha bármilyen problémát észlel a termékkel kapcsolatban, érdemes először megnézni, hogy sikerült-e a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően, jól összeszerelni, például tisztítás után, főként itatópoharak, cumisüvegek esetén.

Ügyfélszolgálatunk javaslata alapján oldódott már meg ily módon probléma. Egyetlen levélváltás után már könnyedén össze tudták állítani az eszközt, hiszen azok kevés alkatrészből állnak, így könnyű velük bánni.

Amennyiben nem egészen biztos benne, hogy hibát észlelt (ilyen például a cumisüveg vagy itatópohár szilikon szelepén látható kis rés, ami nem szakadás, hanem ott kell lennie, hiszen lényeges funkciója van), akkor érdemes megkérdezni ügyfélszolgálatunkat az info@tommeetippeetermekek.hu email címen.

 

3. A csereigény érvényesítése

A reklamációt, illetve a csereigényt kérjük, minden esetben a vásárlás helyén intézze. A hibás Tommee Tippee terméket megalapozott kifogás esetén, a vásárlástól számított 12 hónapon belül, a vásárlást igazoló számla vagy blokk ellenében minden viszonteladó partnerünk azonnal kicseréli.

A Kismamafutár webáruházban vásárolt termékek esetén kérjük, jelentkezzen az info@kismamafutar.hu email címen a vásárlási adatok megadásával.

 

4. Miért cserélünk szervizelés helyett?

Egy anyuka sem szeretne sokáig kedvenc Tommee Tippee terméke nélkül maradni, ezért senkit sem váratunk szervizelési idővel, hanem megalapozott kifogás esetén igyekszünk mihamarabb cserélni a terméket.

Kívánjuk, hogy babájukkal együtt leljék sok örömüket a Tommee Tippee termékekben!

Vevőbarát Garancia ajánlatunk visszavonásig érvényes.