First Tastes első etető szett

Ez az etető szett mindent tartalmaz, amire szükséged van, hogy bevezethesd a szilárd ételeket a baba étrendjébe.

Easi-scoop etetőtálkáink megkönnyítik az étkezéseket. Az egyedülálló háromszög alakú aljnak köszönhetően minden falatot könnyen fel lehet kanalazni. Az ergonomikusan kialakított fogantyúval könnyen kézbe vehető, anélkül, hogy az ujjak összepiszkolódnának. Ha vége az evésnek, egymásba rakhatók, így értékes tárolóhelyet takarítanak meg. A mikrohullámú sütőben is biztonságosan használhatók.

A Softee etetőkanál tökéletes választás a szilárd ételekkel való megismerkedéshez. A puha, rugalmas, lapos fej gyengéd a kis szájacskákhoz és az érzékeny ínyekhez. Az extra hosszú nyél pedig megkönnyíti a legmélyebb üvegből történő kanalazást is.

A Pop ups ételtároló edénykék tetővel rendelkeznek, segítségükkel le tudja fagyasztani a korábban megpárolt vagy megmaradt ételt. Az egyedi puha aljnak köszönhetően pedig fagyott állapotban is könnyedén ki tudja nyomni belőle az ételt.

A Roll 'n' Go előke tökéletes otthoni vagy útközbeni használatra. Puha műanyagból készült, így nagyon könnyen tisztítható, sőt mosogatógépben is mosható. Állítható nyakpánttal és morzsafogó peremmel is rendelkezik.

Kifejezetten a baba első kortyaihoz tervezett, Superstar weaning sippee csőrös pohár segít a babának fejleszteni a döntés és a kortyolás készségét. Az egyedülálló INTELLIVALVE™ technológiával, csöpögésmentes, még fejjel lefelé fordítva is. 

Termék jellemzők:

  • 2 db Easi Scoop etetőtálka
  • 2 db Softee etetőkanál hosszú nyéllel
  • 2 db Pop Ups ételtároló edényke tetővel
  • 1 db Roll ’n’ Go műanyag etető előke
  • 1 db Superstar weaning sippee csőrös pohár
  • 4 hónapos kortól