VEVŐBARÁT GARANCIA

 

1.  Milyen garancia ez egészen pontosan?

A brit Tommee Tippee babatermékek hazai forgalmazójaként nyújtjuk ezt a többletszolgáltatást a magyarországi Tommee Tippee vásárlóknak: megalapozott kifogás esetén a vásárlás helyszínén, a vásárlást követő 12 hónapon belül csereterméket biztosítunk.

Könnyen és jó szívvel tudjuk felajánlani ezt a lehetőséget az összes Tommee Tippee termékünkre vonatkozóan, hiszen azok jó minőségűek, így nem kapunk jelentős mennyiségű reklamációt és csereigényt.

Az esetlegesen idő előtt elhasználódott alkatrészek (pl. cumisüveg szelep, mellszívó kar) esetén pedig ingyen cserealkatrészt küldünk. (Ilyenkor természetesen nem a teljes terméket cseréljük).

 

2. Tanácsok probléma esetére

Ha bármilyen problémát észlel a termékkel kapcsolatban, érdemes először megnézni, hogy sikerült-e a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően, jól összeszerelni, például tisztítás után, főként itatópoharak, cumisüvegek esetén.

Ügyfélszolgálatunk javaslata alapján oldódott már meg ily módon probléma. Egyetlen levélváltás után már könnyedén össze tudták állítani az eszközt, hiszen azok kevés alkatrészből állnak, így könnyű velük bánni.

Amennyiben nem egészen biztos benne, hogy hibát észlelt (ilyen például az itatópohár szilikon szelepén látható kis rés, ami nem szakadás, hanem ott kell lennie, hiszen lényeges funkciója van), akkor érdemes megkérdezni ügyfélszolgálatunkat erről a Kapcsolat menüponton keresztül vagy az info@tommeetippeetermekek.hu email címen.

Kollégáink legkésőbb két munkanapon belül megválaszolják a kérdést.

 

3. A csereigény érvényesítése

A hibás Tommee Tippee terméket megalapozott kifogás esetén, a vásárlástól számított 12 hónapon belül, a vásárlást igazoló blokk ellenében minden viszonteladó partnerünk azonnal kicseréli.

A Kismamafutár webáruházban vásárolt termékek esetén kérjük, jelentkezzen az info@tommeetippeetermekek.hu vagy az info@kismamafutar.hu e-mail címen a vásárlási adatok megadásával.

 

4. Miért cserélünk szervizelés helyett?

Egy anyuka sem szeretne sokáig kedvenc Tommee Tippee terméke nélkül maradni, ezért senkit sem váratunk szervizelési idővel, hanem megalapozott kifogás esetén igyekszünk mihamarabb cserélni a terméket.

Kívánjuk, hogy babájukkal együtt leljék sok örömüket a Tommee Tippee termékekben!

Vevőbarát Garancia ajánlatunk visszavonásig érvényes.